Dobrodošli na GE Ulrasound istočnoevropsku platformu


Društvo za unutrašnju i spoljnu trgovinu i usluge, MD Imaging doo Beograd, osnovano je 1995. g.

i više od 20 godina je ovlašćeni distributer za prodaju i servis ultrazvučnih aparata i aparata za merenje gustine kostiju, kompanije GE Healthcare , svetskog lidera u proizvodnji najsavremenije medicinske opreme vrhunskog kvaliteta.

Prodajnim programom su obuhvaćeni radiološki, ginekološki i kardiološki ultrazvučni aparati kao i osteodenzitometri gore navedenog proizvoizvođača. MD Imaging raspolaže i sopstvenim servisom,

koji čine servisni inženjeri obučeni prema standardima i zahtevaima GE Healthcare, a stručno znanje su sticali i usavršavali u relevantnim centrima proizvođača. Shodno tome,servis je organizovan tako, da u svakom trenutku pruži vrhunsku uslugu u poslovima instalacije, otklanjanja nedostataka u garantnom i vangarantnom roku, preventivnom održavanju, kao i aplikativnoj obuci.

MD Imaging svoje poslovanje zasniva na profesionalnim, stručnim i ličnim kvalitetima zaposlenih koji, obavljajući svakodnevne zadatke, neprekidno rade na svom usavršavanju, primenjujući  stečena znanja i veštine kako na svoj posao tako i korisnike.

Plasmanom svojih proizvoda i pružanjem usluga, MD Imaging  doprinosi kontinuiranom uvođenju savremenih tehnologija u zdravstvo Srbije i Crne Gore a sve u cilju postizanja kvalitetne zdravstvene zaštite, prevencije, blagovremenog dijagnostikovanja bolesti i uspešnog lečenja pacijenata.

Posao lekara je veoma zahtevan. Medicinski radnici moraju konstantno da usavršavaju svoje veštine i unapređuju svoje teoretsko znanje. Postati izvrstan je zahtevan proces. Kako bi bili u prednosti, lekari moraju da imaju pristup najnovijim istraživanjima iz njihovih oblasti, kao i pristup najnovijoj tehnologiji

Zahvaljujući iskustvu u pravljenju ultrazvučnih uređaja od preko 30 godina i saradnji sa lekarima širom sveta, u mogućnosti smo da rešimo sve probleme lekara na polju ultrasonografije i da im omogućimo pristup najnovijim znanjima i tehnologijama iz ove oblasti


Naš asortiman proizvoda*


Izvanrdne slike. Specijalizovani sistemi. Inovativna rešenja. Imajući  vas u vidu, , vašu specijalizaciju  i vaše pacijente  dizajnirali smo svaki GE Healthcare. Vi ste posvećeni zbrinjavanju pacijenta na najbolji mogući način. Mi smo posvećeni tome da  pružimo tehnologije koje će vam pomoći da svaki dan budete izvrsni.

Vivid porodica


Kardivaskularni


Vivid™ ultrazvučni sistemi pružaju moćna rešenja za kardiovaskularnu ultrazvučnu dijagnostiku. Od laganih kompaktnih sistema pogodnih za svako bolničko okruženje do vodeće 4D tehnologije koja se može uvrstiti  u svakodnevnu radnu rutinu, GE Healthcare nudi različite proizvode koji zadovoljavaju  širok spektar kardiovaskularnih potreba i primena.

Saznajte više
Image

LOGIQ porodica


Opštenamenska snimanja


LOGIQ™ ultrazvučni sistemi pružaju izvanredne  snimke uz pomoć profesionalnih alatki. Ultrazvučni sistem za opštu i pediatrijsku primenu, urologiju i ortopediju, vaskularne preglede i preglede dojki, kao i hirurške procedure u anesteziologiji i na mestu zbrinjavanja(point of care)

Saznajte više
Image

Voluson FamilyVoluson porodica


Zdravlje žene


Ultrazvučni sistemi Voluson™ serije su sistemi koji se najviše koriste u ginekologiji i prenatalnoj medicini. Razlog za to je bezkompromisna orijentacija radnih režima, prezentacija karakteristika i tok dijagnostičkih pitanja u ginekologiji i prenatalnoj medicini.

Saznajte više
Image

Vscan porodica


Ručni ultrazvučni aparat


Ručni,džepni, ultrazvuk, omogućava efikasno zbrinjavanje pacijenta sa manje naprednom dijagnostikom. Vscan™ pravi visokokvalitetne snimke direktno na licu mesta – na poljima urgentne medicine, interne medicine, urologije, kardiologije, akušerstva, pedijatrije i mestu zbrinjavanja (point of care)

Saznajte više
Image

ABUS


Snimanje dojke


Namena ultrazvučnog uređaja Invenia ABUS je da lekarima omogući veću osetljivost detekcije karcinoma dojki kada se koristi zajedno sa mamografijom radi skrininga kod asimptomatičnih žena sa gustim tkivom dojke.

Saznajte više
Image

Venue porodica


Na mestu zbrinjavanja (point of care)


Venue™ predstavlja potpuno nov koncept sistema sa različitim aplikacijama   kod zbrinjavanja na mestu (poin of care) Automatizovane alatke omogućavaju brzo dobijanje informacija neophodnih za brzo donošenje odluka o lečenju pacijenata u stanju šoka.

Saznajte više
Image

Versana porodica


Jednostavan za korišćenje


Versana Essential™ je univerzalan i flekisbilan uređaj, dizajniran da   pojednostavi  vaše procese rada, poboljša  vašu  kliničku efikasnost, podrži  vaše svakodnevne poslove, odgovori na vaše kliničke izazove  i podrži vaše izveštavanje. Veliki broj različitih sondi pomaže vam da generišete više informacija sa slike.

Saznajte više
Image
 

*Za dostupnost pitajte vašeg lokalnog predstavnika za prodaju.

Ultrazvuk na mestu zbrinjavanja (point of care)


Ultrazvučni sistemi za primenu na mestu zbrinjavanja (point of care ) moraju da ispune najviše standarde za pouzdanost, fleksibilnost i efikasnost. GE Healthcare nudi čitav dijapazon specijalizovanih ultrazvučnih sistema za postebne svrhe i za široku lepezu primene.

Više informacija Venue 50 Više informacija NextGen LOGIQ e Više informacija LOGIQ S8 XD Više informacija LOGIQ E9 XD Više informacija LOGIQ E10 Više informacija Vivid iq Više informacija Vscan Family Više informacija Venue

Primarna zaštita


GE Healthcare nudi lekarima veliki broj efikasnih i povoljnih ultrazvčnih sistema.Sistemi ,Logiq i Versana, su dizajnirani u skladu sa potrebama vaše svakodnevne prakse.

Više informacija Versana Premier Više informacija Versana Essential Više informacija LOGIQ F6 Više informacija LOGIQ F8 Više informacija LOGIQ V3 Više informacija LOGIQ V5 Expert Više informacija LOGIQ V1 Više informacija LOGIQ V2

Radionice i događaji

 

Pronađite naše radionice i događaje


02-05 December 2019

IWUGO – International Workshop on Ultrasound in Gynecologic Oncology


Location:
Prague in Czech Republic

Tags:
General Medicine, Internal Medicine

02-03 December 2019

The 8th International Workshop on Ultrasound in Gynecologic Oncology


Location:
Prague in Czech Republic

Tags:
Oncology, Gynecology

02-04 April 2020

SRUOG 8th Congress of the Romanian Ob-Gyn Ultrasound Society


Location:
Sibiu in  Romania

Tags:
Gynecology, OBY – GYN, Perinatal


Imajte na umu da GE nije ocenio i odobrio  ove događaje i radionice ili preuzeo odgovornost za njihov sadržaj.

Distributeri za naše istočnoevropsko tržište


Nađite prodajnog partnera u vašoj zemlji


Pregled prodavaca
 

Priduržite se našoj zajednici


Isključivo za čanove klubova


Pročitajte više

Kontaktirajte nas


Da li su vam potrebne dalje informacije?Vivid, LOGIQ, Voluson, Vscan, Invenia, Venue, Versana Essential, Versana Premier su  robne marke kompanije  General Electric.